Soiva Tehdas -perhepäivä lauantaina 21.4. klo 11-16

Julkaistu: 4.4.2012 | Uutiset

Tampere Biennalen Soiva Tehdas –perhepäivässä lapset ja aikuiset voivat yhdessä tutustua nykymusiikkiin, näyttelyihin ja taiteeseen kuunnellen, katsellen ja itse tehden. Lauantaina 21.4. klo 11–16 Finlaysonilla järjestettävään tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä koostuu eri alojen taiteilijoiden ohjaamista työpajoista, toiminnallisista koko perheen näyttelyopastuksista ja konserttituokioista. Tule vaikka maalaamaan jälkiä kitaristi Petri Kumelan soittamien eläinminiatyyrien pohjalta tai luomaan yhteinen soiva tarina säveltäjä Markus Fageruddin työpajassa.

Tapahtumapaikkoja ovat Mediamuseo Rupriikki, Lastenkulttuurikeskus Rulla ja TR1 Taidehalli. Ohjelmaan ja aikatauluun voi tutustua netissä osoitteessa http://www.tampere.fi/taidekaari/ajankohtaista/669fsVP2C.html. Työpajat täytetään saapumisjärjestyksessä. Vedenalaista-ääniteokseen osallistuvien vauvaperheiden on ilmoittauduttava ennakkoon Rullaan (puh. 040 824 9118).

Tampere Biennale –nykymusiikkifestivaali on vuodesta 2006 alkaen järjestänyt ohjelmaa koko perheelle yhteistyökumppaninaan Tampereen kaupungin museopalvelujen TAITE-yksikkö. Nyt Soiva Tehdas -perhepäivä kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen useampia toimijoita. Mukaan ovat liittyneet mediamuseo Rupriikki, TR1 Taidehalli, Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Pirkanmaan musiikkiopisto.

 http://www.tampere.fi/taite

http://www.tamperemusicfestivals.fi/biennale/